Vlamdak bv

Plat dak renoveren

Een (industrieel) plat dak renoveren? Dat kunnen we!

Vlamdak bv uit Nazareth heeft de juiste expertise om uw plat dak te renoveren, te isoleren en waterdicht te maken. De renovatie van een plat dak realiseren we zowel bij particulieren als bij industriële klanten. Allereerst komen we bij u langs om uw plannen te bespreken en u een geschikte opbouw aan te raden. Op basis daarvan bepalen we een stappenplan en maken we een offerte op. Op die manier kunnen we uw plat dak het beste vernieuwen. Wij zorgen voor de perfecte renovatie van alle platte daken in heel Vlaanderen.

Wanneer u een plat dak wil laten renoveren, zijn wij de partner die u nodig heeft

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

De sleutel tot een succesvolle renovatie van platte daken

De renovatie van een plat dak is een belangrijk onderhoudsproces om de levensduur en functionaliteit van het dak te waarborgen. Bij het renoveren van een plat dak wordt niet alleen de bestaande dakbedekking geëvalueerd en zo nodig vervangen, maar ook de dakconstructie zelf zorgvuldig geïnspecteerd op tekenen van slijtage of schade. De renovatie van platte daken omvat vaak het vernieuwen van isolatiematerialen, het verbeteren van de waterafvoer en het aanbrengen van nieuwe, duurzame en milieuvriendelijke dakbedekkingsmaterialen. Deze ingrepen zorgen niet alleen voor een betere bescherming tegen weersinvloeden, maar kunnen ook de energie-efficiëntie van het gebouw aanzienlijk verbeteren. Daarmee is de renovatie van een plat dak een investering die bijdraagt aan zowel de duurzaamheid als de waarde van het onroerend goed.

Oog voor energiezuinigheid en kwaliteit

Naast de renovatie van een plat dak nemen we ook nieuwbouwopdrachten aan. Van de daktimmerwerken tot de bekleding met klassieke roofing (polymeerbitumen), wij brengen ieder project tot een goed einde. Bij het vernieuwen van uw plat dak bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Eigen aan onze aanpak is dat we energiezuinige en ATG-gekeurde A-merken gebruiken. Specifiek bij industriële daken hanteren we EPDM, TPO en pvc – en dat in een- of tweelaagse systemen volgens de opbouw en de structuur van uw dak. Of u nu een nieuw dak wil laten plaatsen of uw bestaande plat dak wil laten renoveren, u kan op onze expertise rekenen. Op aanvraag kunnen we evengoed hellende daken plaatsen, renoveren of van dakisolatie voorzien.

Geniet van vijftien jaar garantie

Aangezien we constant in ervaren en geschoolde dakwerkers investeren, kunnen we u een extra kwaliteitswaarborg bieden bij al onze dakwerken. Zo geniet u bij elk karwei van vijftien jaar garantie. Zo’n all-inproject omvat tien jaar wettelijke garantie met nog eens vijf jaar er bovenop. Bovendien voorzien wij u ook van correct advies over premies die u eventueel kunt aanvragen. Bent u van plan uw plat dak te vernieuwen? Ons team staat klaar om met de hoogste standaarden te werken aan de renovatie van platte daken. Aarzel niet om ons te contacteren als u met ons wil samenzitten voor een dakinspectie of technische ondersteuning.