Vlamdak bv

Een ATG-gekeurd dak

Advies over premies
Alle soorten ondernemingen
15 jaar garantie

Een ATG-gekeurd dak is meer dan slechts een dak boven uw hoofd; het is een keurmerk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid. Bij Vlamdak bv uit Nazareth hechten we groot belang aan deze certificering omdat het waarborgt dat uw dakwerken aan de hoogste normen voldoen. Een ATG-gekeurd dak verzekert u namelijk van een constructie die grondig is getest en voldoet aan de strenge Belgische technische goedkeuringsnormen, wat u als eigenaar gemoedsrust geeft.

Wij zorgen ervoor dat u een ATG-gekeurd dak krijgt.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

De route naar een ATG-gekeurd dak

Het verkrijgen van een ATG-attest is een proces dat expertise en nauwkeurigheid vereist, van het ontwerp tot de uitvoering van de dakwerken. ATG staat voor ‘Technische Goedkeuring met Certificering’, een label dat aantoont dat een product of systeem voldoet aan hoge kwaliteits- en prestatie-eisen. Bij Vlamdak bv zorgen we niet alleen voor de renovatie van platte daken, maar begeleiden we u ook in het hele traject om het ATG-certificaat te verkrijgen. Dit omvat de keuze van ATG-gecertificeerde materialen, het toepassen van correcte installatietechnieken en het zorgen voor een waterdicht resultaat, essentieel voor zowel platte als hellende daken.

picture 30

Kies voor kwaliteit en zekerheid

Bent u op zoek naar een professionele partner voor uw dakrenovatieproject die de kwaliteit en veiligheid van een ATG-gekeurd dak kan garanderen? Onze ervaring en expertise verzekeren een efficiënte dakrenovatie die aan alle ATG-normen voldoet en uw plat dak volledig waterdicht maakt. Maak gebruik van onze expertise en verzeker uzelf van een dak dat gebouwd is voor de toekomst.

Onze gegevens

Wenst u meer informatie over ons dienstenaanbod of wil u een offerte aanvragen? Contacteer ons dan via onderstaande gegevens of vul ons contactformulier in. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.

BE 0698.667.838

Stel hier uw vraag