Vlamdak bv

EPDM-dakwerken

Advies over premies
Alle soorten ondernemingen
15 jaar garantie

EPDM-dakwerken vormen een revolutionaire vooruitgang in de wereld van dakbedekking. Bij Vlamdak bv uit Nazareth zijn we gespecialiseerd in het toepassen van deze duurzame en veelzijdige dakbedekkingsoplossing. EPDM is een ideale keuze voor zowel nieuwe installaties als een renovatie.

Kies voor duurzame EPDM-dakwerken en verleng de levensduur van uw dak.

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan!

Wat is EPDM en waarom kiezen voor EPDM-dakwerken?

EPDM staat voor Ethyleen Propyleen Dieen Monomeer en is een synthetisch rubber dat ongeëvenaarde weerstand biedt tegen weersinvloeden, uv-straling en temperatuurschommelingen. Het staat bekend om zijn lange levensduur en onderhoudsgemak. EPDM-dakwerken zijn uitermate geschikt voor het creëren van een waterdichte bedekking van een plat dak, waardoor lekkages en schade door vocht tot het verleden behoren. In tegenstelling tot traditionele dakbedekkingsmaterialen zoals TPO, biedt EPDM een superieure flexibiliteit en duurzaamheid. Het is daardoor de perfecte keuze voor dakrenovatieprojecten, inclusief de renovatie van het dak van uw appartement. Voor al uw dakwerken biedt EPDM een betrouwbare en duurzame oplossing.

epdm installation as a diy project v0 s520qq2epxcb1

Ontdek onze expertise voor uw dak

Overweegt u EPDM-dakwerken voor uw project of bent u toe aan de vervanging van uw dakbedekking? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat. Wij bieden niet alleen topkwaliteit in EPDM-dakwerken, maar laten u ook graag onze realisaties zien om onze expertise en de veelzijdigheid van EPDM als dakbedekkingsmateriaal te bewijzen. Laat Vlamdak bv uw partner zijn om uw plat dak te renoveren.

Onze gegevens

Wenst u meer informatie over ons dienstenaanbod of wil u een offerte aanvragen? Contacteer ons dan via onderstaande gegevens of vul ons contactformulier in. Wij staan u zo snel mogelijk te woord.

BE 0698.667.838

Stel hier uw vraag